slider

Voor al uw betonboor- en zaagtechnieken

Uw partner met een professionele aanpak

Zaagtechniek

Marco Schoen specialist in zaagtechniek

Het zagen van beton is al vele jaren een van onze specialiteiten. In de meeste gevallen is het zagen van beton nodig om leidingwerk door te voeren. Dankzij ons brede assortiment aan zaagmachines kunnen wij dan ook ieder gewenst project aan. Of u nu zaagsneden in het beton wenst van vijf of vijftig centimeter diep, wij helpen u graag!

Verzekerd van kwaliteit

Wanneer het gaat om asfaltzagen is kwaliteit erg belangrijk. Wanneer er verkeerde machines worden gebruikt kan dit namelijk drastische gevolgen hebben. Een leiding of detectielus doorzagen is tenslotte een dure grap. Wanneer u de experts van Marco Schoen inschakelt hoeft u hier niet bang voor te zijn.

Dankzij onze vele jaren aan ervaring en opgeleide vakmannen kunnen wij u verzekeren van kwaliteit en vakmanschap. Onze gereedschappen en machines worden perfect onderhouden.

Hoe gaan we te werk?

Bij het zagen van beton en asfalt gaan wij te werk met een speciale asfaltzaagmachine. Dit is een diamanten zaagblad en accuraat gespoten wegenlijnen. Voordat we binnen met het zagen worden er wegenlijnen gespoten om precies aan t geven waar er precies gezaagd moet worden. De asfaltzaagmachine gaat vervolgens precies over deze lijn. Wanneer dit gebeurd is, is het zaagwerk gedaan en kan het losgemaakt worden.

Bij het gebruik van asfaltzaagmachine wordt ervoor gezorgd dat er een erg snelle rotatie van het zaagblad ontstaat. Dit is nodig om de zaag door het asfalt heen te krijgen. Een asfaltzaagmachine is altijd diesel aangedreven, omdat een elektrische machine niet genoeg kracht kan genereren. Ook bevindt zich in de machine een watertank om het zaagblad te kunnen koelen. Wanneer het blad niet wordt gekoeld zal de zaag bot worden en zal dit ook het asfalt beschadigen.

Marco Schoen voor al uw betonwerken

Naast specialist in zaagtechnieken kunnen wij u ook helpen met betonboring! Bent u geïnteresseerd in onze beton zaagwerkzaamheden Marco? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Marco Schoen Betonboor- en Zaagtechniek logo
Marco Schoen Betonboor- en Zaagtechniek
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Marco Schoen Betonboor- en Zaagtechniek | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM