slider

Voor al uw betonboor- en zaagtechnieken

Uw partner met een professionele aanpak

Betonboren

Betonboren, één van onze specialiteiten

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het boren in beton, asfalt of steen? Dan bent u bij Marco Schoen aan het juiste adres! In de meeste gevallen is betonboren nodig om leidingwerk door te voeren of heipalen in de grond te plaatsen. Bij Marco Schoen kunnen wij boren met iedere gewenste diameter en diepte.

Hoe werkt betonboren?

Iedere boring en ook ieder project is verschillend. Bij Marco Schoen controleren we voorafgaand dan ook het soort en type beton, steen of asfalt. Op basis hiervan beslissen wij het juiste gereedschap voor deze klus. Vervolgens worden aan de hand van uw wensen de gaten op gewenst formaat geboord.

Marco Schoen is uw specialist in betonboren

Het boren in beton, asfalt of steen is een vak apart en dient dan ook secuur te worden uitgevoerd. Er zijn dan ook talloze verschillende soorten beton met verschillende eigenschappen. Zo is er standaard beton, voorgespannen beton, gewapend beton en gepolijst beton. Ook kan beton nog variëren door de gebruikte materialen, denk hierbij aan de korrelgrootte en de productiewijze. Voor de experts van Marco Schoen is dit geen enkel probleem, in de loop der jaren hebben wij de nodige kennis en ervaring op kunnen doen. Daarnaast beschikken wij over de juiste gereedschappen en machines die nodig zijn bij betonboren. 

De vakmannen van Marco Schoen

Het team van Marco Schoen hebben allemaal de nodige opleidingen gevolgd om voor u aan de slag te kunnen gaan. De specialisten beschikken iedere over de nodige kennis met betrekking tot veiligheid, overlast en secuur en schoon werken. Kortom, ons team doet er alles om zo min mogelijk overlast te creëren, zowel voor u als voor de omgeving!

Maatwerk betonboren

Wanneer u kiest voor Marco Schoen dan bent u zeker van kwalitatief maatwerk. Voorafgaand maken wij duidelijke afspraken met u, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Ook tijdens de werkzaamheden leggen wij u graag uit wat we precies doen.

Bent u geïnteresseerd in betonboren uitgevoerd door Marco Schoen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Marco Schoen Betonboor- en Zaagtechniek logo
Marco Schoen Betonboor- en Zaagtechniek
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Marco Schoen Betonboor- en Zaagtechniek | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM