slider

Voor al uw betonboor- en zaagtechnieken

Uw partner met een professionele aanpak

Vloerzagen
Vloerzagen

Vloerzagen en diverse zaagtechnieken

Wilt u gaten zagen in vloeren van beton, asfalt of steen? Beschikt u niet over de juiste vloerzagen om dit uit te kunnen voeren? Marco Schoen is u graag van dienst met diverse zaagtechnieken waaronder vloerzagen. Wij zijn specialist in betonboor en zaagtechnieken en boren in elke diameter d.m.v. de nieuwste boortechnieken. Of het nu gaat om vloerzagen voor vloeren met een dikte van 20 cm of 40 cm, met de modernste vloerzagen kunnen wij elk project voor u uitvoeren. Marco Schoen beschikt over vloerzagen in verschillende grootte en types om aan al uw eisen te kunnen voldoen. Zoekt u een professional voor vloerzaag technieken? Met Marco Schoen kunt u rekenen op kennis, ervaring en innovatieve technieken.

Zagen

Vloerzagen kan het team van Marco Schoen als geen ander. Of het nu gaat om horizontaal, verticaal, of in diverse hoeken, vloerzagen kunnen wij in alle soorten materialen. Met verschillende zaagtechnieken kunnen wij zagen in beton, steen en asfalt. Technieken die wij gebruiken bij vloerzagen zijn:

  • Draadzaagmachines
  • Hydraulische machines
  • Automatische zaagmachines

Naast het zagen in vloeren kunnen wij u ook van dienst zijn met het zagen in wanden, boren van gaten in beton en steen en het frezen in vloeren.

Werkwijze
Wilt u vloerzagen door ons uit laten voeren? Wij werken graag vanuit uw wensen. Tijdens een gesprek kunnen wij uw wensen en onze mogelijkheden in kaart brengen. Onze opdrachtgevers variëren van particulieren tot bedrijven en overheidsinstanties.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een vrijblijvende offerte voor vloerzagen? Neem dan contact op met Marco Schoen. Wij voeren met plezier alle boor en zaagwerkzaamheden uit. 

Neem contact op

Marco Schoen Betonboor- en Zaagtechniek logo
Marco Schoen Betonboor- en Zaagtechniek

Stel uw vraag

Vloerzagen

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Marco Schoen Betonboor- en Zaagtechniek | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM